Metode de autodistrugere

Sau, cat de adevarat e proverbul :”Iadul e pavat cu intentii bune”

De cate ori ti s-a intamplat sa vezi un film de self-help-into-happiness si sa crezi ceea ce se zice acolo? Si sa incepi sa pui in practica in fiecare zi ce se predica in filme, carti, blog-uri si sa crezi ca Legea Universului iti trimite exact ceea ce ceri? Si sa observi ca, intr-un final, chiar iti trimite? Si sa nu fii multumit. Si sa crezi ca meriti mai mult. Si sa ti se ia ce ti s-a trimis. Si sa fii dezamagit si sa zici ca nu functioneaza.

Toti trecem prin asta si toti consideram ca intampinam coincidente, fericite sau nu, care ne duc viata intr-o directie sau alta. Problema noastra majora e ca nu stim sa primim si, in loc sa ne bucuram de ce avem, tindem sa remodelam, programam, asezam, desenam, sculptam, intr-un final, distrugem ideea initiala. Si apoi sa fim nefericiti.

Cum ar fi o lume fara planificare prealabila, in care doar sa ne bucuram de ceea ce primim? Poti sa-ti imaginezi una ca asta? Sa fii parte din neprevazut? Sa nu planifici cu ani inainte viata ta in cel mai mic detaliu?

Eu sunt in proces de… si am parte de un sevraj de zile mari. Dar sper sa ma vindec curand. Si sa invat sa ma bucur. Doar atat.

Un gând despre &8222;Metode de autodistrugere&8221;

  1. Sunt de acord cu Legea Atractiei insa … se pare ca nu ai inteles-o pana la capat! Chiar fuctioneaza! Nu e nimic rau in a dori mereu mai mult! Vei primi daca vei urma pasii! Sa nu fii multumit ca ti-a trimis ceea ce ai cerut ? Hmmm … Imposibil !!! Daca nu esti multumit inseamna ca nu ai comunicat totul asa cum trebuia catre Univers! Undeva s-a strecurat o urma de indoiala si acea indoiala a devenit realitate tocmai pentru ca intensitatea ei era egala cu cea a dorintei primare!
    Cat despre programare … e OK … insa … trebuie facuta cu multa cumpatare! Programareaa ar trebui mai degraba sa se rezume la o idee de genul: „Sunt una cu Universul, Sunt parte din Univers, Universul e parte din mine si totul va fi asa cum trebuie sa fie ca sa imi fie bine!”
    Am treut si eu prin perioada de sevraj prin care treci tu! Finalul a fost minunat pentru mine … ciudat daca ii intrebi pe cei din jur! Nu mai intervin prea des in echilibrul lucrurior! Las totul sa vina de la sine! Imi pun in inte clar ceea ce vreau sa fac, unde vreau sa ajung si las Universul sa isi faca treaba! Mai devreme sau mai tarziu totul se va intampla astfel incat sa nu ai de ce sa te plangi!
    Cand intervii distrugi, dezechilibrezi, strici armoia iar pentru a se restabili echilibrul, ceva trebuie sa ti se intample! „+” cu „-” = 0. Daca ceri prea mult „+” sau actionezi haotic sau lipsit de armonie pentru a obtine mai mult „+” Universul iti da apoi mult „-” pentru a te aduce pe linia de plutire! Practic, lupta nu ajuta la nimic in viata asta! De aceea am preferat intotdeauna Buddhismul ca mod de viata in defavoarea oricarei alte religii! Buddhismul nu lupta impotriva nici unei alte dogme, nu refuza adevarul celorlalti; doar ne invata cum trebuie sa acceptam Universul si legile sale pentru a trai in armonie!
    Sper sa ai parte de Lumina in curand Phoenixbird! Esti pe drumul el bun! Continua! Te vei regasi cand va fi vremea!

Lasă un comentariu