Don’t keep calm! Get out and get shit done!

Vorba unui prieten drag: „Dormiti linistiti, Guvernul vegheaza!”

Intr-o saptamana de proteste in Galati au fost intre 3 si 50 de oameni in strada. De regula, aceiasi.

De ce? Pentru ca nu ne mai multumim sa sustinem o cauza doar dand din taste; pentru ca, nu, doamna, nu ajutati cu nimic daca ne cereti profilul de feisbuc, ca sa dati si dvs. un like si sa va laudati ca ati sustinut o cauza; pentru ca nu vrem sa mergem acasa si sa stam linistiti, stimata doamna; pentru ca, da, sunt si lucruri mai importante pentru tara asta si planuim sa fim prezenti la fiecare protest care poate schimba ceva; pentru ca nu suntem platiti de nimeni, stimabile si nici nu suntem afiliati politic; pentru ca nu mai vrem sa fim considerati oi; pentru ca imi doresc al naibii de mult sa raman in tara asta si, pentru asta, trebuie sa lupt sa o fac mai buna. Doar pentru ca nimeni altcineva nu o sa o faca.

Povestile gen: “oricum nu rezolvam nimic”, “why bother? si-asa vreau sa plec din tara asta de cacat”, “cu ce ma afecteaza pe mine situatia de la Rosia Montana?”, “de ce sa fac eu ceva pentru altii cand ei nu ar face nimic pentru mine?”, “am alte lucruri mai importante de facut” sunt scuze, penibile si triste. Eu ies in strada pentru mine, pentru a vedea o schimbare in tara asta. O schimbare la care am fost partasa si de care sunt mandra. O palma peste fata guvernantilor care ne-au considerat oi usor de manipulat, care nu au tupeul sa isi ceara drepturile in strada, in ultimii 24 ani.

Puterea sta in numar, doar asa ne facem auziti. Hai afara, daca iti pasa suficient!!!

Azi, ora 17.00, la Prefectura, uniti pentru Rosia Montana! Si in fiecare zi, uniti pentru a face o tara in care sa putem trai decent.

Call me a hipster!

don-t-keep-calm-cause-the-world-is-fucked-up

Anunțuri

Un gând despre &8222;Don’t keep calm! Get out and get shit done!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s