the winter inside

E perioada aia din an cand se aduna toti demonii pe care te tot stradui sa ii tii sub tacere si se gandesc ca e cazul sa o puna de-o sezatoare. Meeting de brainstorming, teambuilding, proactivitate, creativitate, „hands-on”, atitudine, protest, revolta, revolutie. „E cazul sa actionam, e cazul sa ne facem auziti, e vremea sa nu mai fim muti!”. Si o pornesc in mars printre organele tale, de jos in sus, poposind nitel in plamani, cat sa simti senzatia de sufocare si facand o pauza lunga cat o viata in inima, cat sa stii ca vocea lor trebuie sa schimbe lumea. Lumea ta.

O armata de voci care urla ca e cazul sa realizezi ca a venit iarna si nu ai nicio patura si o sa mori, incet, de frig. „Oricat ai vrea tu sa crezi ca o paturica te poate incalzi suficient cat sa simti ca traiesti. Tu nu poti trai decat daca arzi. Asta ti-e menirea.  Si nu poti arde fara o faclie care sa te aprinda, chiar daca te amagesti ca orice chibrit care trece paralel cu viata ta poate declansa un incendiu!!”

Imi ocup timpul cu tot felul de activitati care reusesc sa ma incalzeasca nitel: participarea la protestul „Rosia Montana” din Bucuresti – o senzatie frumoasa pe care nu stiu sa o descriu in cuvinte; organizarea unei lansari de carte a unui om/poet care, mie, imi prajeste circuitele de fiecare data cand il aud recitand; intalniri cu putinii oameni calzi din viata mea, la o cana de vin fiert; teme, care reusesc sa ma faca sa ard de nervi, dar la capatul carora stiu ca o sa fie o imbratisare, un zambet si un sarut pe obraz de la unicul barbat care va fi in viata mea pentru totdeauna.

Ma refugiez sub plapuma, cu ceai, muzica depresiva si carti si sper sa treaca. Vine ea si vara, inevitabil!

Pana atunci, am, zi si noapte, o singura melodie in minte, pe repeat:

http://www.youtube.com/watch?v=NfPLskqJZzw

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s