Tu ce fantezii ai, bărbate?

Am citit azi o postare draguță și foarte adevărată despre fanteziile non-sexuale ale femeilor când e vorba de partenerii lor.

Deși puține admitem (de regulă, ca sa nu părem slabe), toate avem o imagine ideală despre cum ne-ar plăcea să ne alinte bărbatul cel mai important din viața noastră. Pe lângă normalitățile unei relații: sprijin și respect reciproc + comunicare în toate domeniile, apar fanteziile. Fanteziile pot părea, desigur, desprinse din filme siropoase: flori, multe-multe, fără motiv; o vacanță neașteptată; un cadou, la fel, fără motiv (aici mărimea și valoarea diferă mult de la femeie la femeie); un compliment aruncat din senin. Dar, cum scrie și în articol, majoritatea doar ne dorim să ne simțim speciale și să primim, din când în când,  un gest unic din partea partenerului nostru.

Mulți (dacă nu majoritatea) bărbați nu înțeleg ca, odată aprinsa flacăra, ea trebuie și întreținută și ca un gest frumos, fără motiv, menține scânteia și interesul crescut pentru mai mult timp. Desigur, regula asta se aplică și la femei. De asta îmi doresc să aflu care sunt fanteziile non-sexuale ale bărbaților referitoare la partenerele lor.

Dragii mei prieteni bărbați, puteți să mă ajutați cu dilema mea? Cu ce v-ar putea recompensa femeile din viața voastră ca să vă simțiți speciali?

Îmi doresc tare mult să comentați pe subiect, nu pe lângă. Nu-mi doresc sa aflu experiențele voastre neplăcute cu femeile, ci doar ce v-ar plăcea sa primiți de la partenera voastră. Pe principiul „make love, not war”, fara hateri, măcar de data asta, vă rog.

Shoot!

4 gânduri despre &8222;Tu ce fantezii ai, bărbate?&8221;

 1. Se întîmplă că atunci cînd bărbaţii aprind flacăra frumoaselor lor şi încearcă să o întreţină, frumoasele parcă fac tot posibilul să stingă pînă şi ultima pîlpîire din viaţa bărbaţilor. Uite, cred că ar trebui să vezi „Don Jon”, e pe subiect.

 2. E simplu, femeia trebuie sa fie o muza!
  Sa zambeasca, sa creeze sentimentul ca nu mai exista nimic pe lume decat clipa de fata si ca nu exista griji.
  Sa se miste in pat cum trebuie.

 3. „toate avem o imagine ideală despre cum ne-ar plăcea să ne alinte bărbatul cel mai important din viața noastră.”
  clar… deci daca asta e planul de atac pentru „cel mai important”… intrebarea ar fi cum stau lucrurile pentru „restul” din aceeasi haita?
  prea putini inteleg cat de complex poate fi caracterul unei femei… cu un zambet tamp nu vezi decat tzate, cur and to have your very own and personal vagina to keep you warm for the rest of your pathetic life.
  /rant

  ca si raspuns la intrebarea intrebatoare e destul de si mai ales dificil, nu pentru noi, barbatii, ci pentru persoana de langa noi, doamna sau domnisoara care ti poarta perechea aia de sani frumosi doar ca sa ai ce sa admiri in fiecare zi, cel putin dupa mine nu prea ai cum sa pui „fantezie” si „non-sexual” in acelasi contex cand vine vorba si mai ales despre barbati, 90% din cazuri nu da bine, nu poate reflecta nici macar partial realitatea, oricum sigur ai putea scrie un roman numa si numa despre asta… e lunga… cum se zice :))
  oricum ar fi, oricare ar fi raspunsul, nu v a putea fi niciodata satisfacator pentru toata lumea, dat fiind faptul ca traim in 2014 sunt si apar in fiecare zi mii si mii de fantezii, unele destul de banale, altele duse la ubberextrem, astfel incat anumiti indivizi cer sa fie tratati exact cum sunt tratati anumiti indivizi de prin nush ce film porno….sau mai stiu eu ce tip de bsdm…:/

  acum cel putin pentru mine cred ca e mult mai important sa ai pe cineva langa tine care nu numai ca iti accepta defectele dar mai ales sa te ajute sa le corectezi, fara sa incerce sa ti schimbe total felul de a fi folosind drept model ultimul individ „perfect” din viata ei, refuzand, oferindu ti mult mai simplu un ultimatul, ori cu mine or cu si mai ales telecomanda n mana si berea aia n tre picioare :)))

  nush poate gresesc sau poate am prea multe „fantezii” ca sa mi pot da cu parerea sau sa fiu prea subiectiv..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s